Hősugárzó jelentős árkedvezménnyel

bolthelyÜzletünk profilja a hűtéshez, fűtéshez, párátlanításhoz használatos berendezések árusítása. Jelenleg webáruházunkból többfajta hősugárzó és hőlégfúvó rendelhető. Jelenleg a legtöbb modellünk jelentős árkedvezménnyel kapható. Ennek mértéke most 20 – 46 % között mozog.

A hősugárzó modellek szezonja bizonyos értelemben most is van, hiszen nagyon sok olyan mesterember vásárolja meg őket, akik télen, építkezéseken belső munkálatokat végeznek.

Ugyanis a hidegek beálltával, a külső munkák legtöbbje leáll, viszont benn még lehet és kell is dolgozni, hiszen a határidők nem állnak le a külső hőmérséklet lehűlésével. Aki hősugárzó vásárlásában gondolkodik, most egészen jó árban vásárolhatja meg a választott modellt.

Általában a rendeléstől számított néhány munkanapon belül már küldjük is a kívánt darabot. A hőlégfúvók különböző erősségűek, 3 – 30 kW között. Mindegyik modellnél lehetőség van a fűtési teljesítmény kiszámítására. Néhány adat alapján kiszámolható, hogy melyik berendezés a legjobb az adott helyiségekben.