A HIFU gépek a szépségipar úttörői

HIFU gépek

A szépségiparban dolgozók sohasem unatkoznak, hiszen az idők folyamán mindig nagy igény volt, van és lesz is az tevékenységeire és az általuk megalkotott termékekre. Hiszen lássuk be, nincs olyan nő a világon, aki ne foglalkozna saját szépségével, vagy annak megőrzésével, és ez így is van rendjén. A HIFU gépek napjaink talán legnépszerűbb alakformáló gépei, működésük egy teljesen új zsírbontói metóduson alapszik.

Ahogyan azt a neve is mutatja (High-Intensity Focused Ultrasound) ezek a berendezések egy közös pontba fókuszálva bocsátanak ki ultrahang hullámokat, amelyek a bőr alá kerülve felbontják a zsírsejteket. A magas hő hatására a zsírsejtek cseppfolyós halmazállapotúvá válnak, és a sejt közötti állományba kerülnek. A HIFU gépek már számos fejlesztésen mentek keresztül, aminek köszönhetően sokkal hatékonyabb munkát végeznek, illetve a kezelések időtartama is jócskán megrövidült. A legújabb, 3. generációs berendezések igénybe vételével már jól látható eredményeket érhet el, akár 2-3 héten belül. Mondjon hát örömkönnyes búcsút a ráncoknak és a megereszkedett bőrnek, fiatalodjon meg fájdalom és műtéti beavatkozás nélkül! A MediLight Tech Kft már több mint 10 éve hazánk egyik legnagyobb fitness berendezéseket forgalmazó vállalata. A HIFU gépeken kívül számos más alakformáló gép is megtalálható választékos termékkínálatukban. Az elektronikai technológiában tudjuk nagyon jól, hogy az új mindig jobb, és ez nincs másképp a kozmetikai berendezések esetében sem.

A MediLight gépei a legújabb, legkorszerűbb szépészeti eljárásokat követve lettek megalkotva. Az eszközök titka az összetettségben rejlik, hiszen minden egyes alakformáló több különböző zsírégetési módszert kombinál, ezzel maximalizálva azok hatékonyságát. A vákuumkabinos szobabicikli tekerése közben például égetjük a zsírt, miközben deréktól lefelé a légmentes tér hatására felgyorsul a vér- és nyirokkeringés, megszabadítva szervezetünket a felesleges zsírtól. Az alakformáló gépek tehát sokfélék lehetnek, de a céljuk ugyanaz.