A háttérhatalom mindent irányít

A háttérhatalom

Sokakat érdekel, hogy valójában mi van a színfalak mögött. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy sorsunk a saját kezünkben van, de valójában ez egyáltalán nincs így, mert nagyon komoly társaságok irányítják életünk minden lépését. Ezeket összefoglaló néven csak úgy hívjuk, hogy a háttérhatalom. De mégis kiket foglal ez magába.

Itt bukkannak fel a jól ismert nevek, amilyenek az Illuminátusok, Templomosok, Koponya és Csontok Rendje, Szabadkőművesek és még hosszasan lehetne sorolni, de talán ezek a legismertebbek. A modern és globalizált világban a reklámokon keresztül mindenkit el lehet érni. A háttérhatalom okosan teszi a dolgát.

Óriásvállalatokon keresztül vezérli a politikát, amiről mi úgy gondoljuk, hogy az általunk választott személyek művelik, de valójában Ők is csak bábúk. Védekezhetünk valahogy mindezen befolyásolás ellen? A tudás hasznos, hiszen csakis így kerülhetjük el a biztos csapdákat. Ismerjük meg a háttérhatalom törekvéseit és módszereit, hogy ilyen módon kikerülhessünk az óriási mókuskerékből és szabadon élhessünk!