Happy Dog kutyatáp állati és növényi alapanyagokkal

Happy Dog kutyatáp

Happy Dog kutyatáp

Hogy mi jó a kutyának és mi nem, gyakran a tapasztalt kutyatartók sem tudják egyértelműen megmondani. Tény, hogy négylábú barátainknak másra van szüksége, mint nekünk.

Ezért nem biztos, hogy az ételmaradék megfelelő táplálék a számukra. A Happy Dog kutyatáp összeállítása során, a szakemberek figyeltek arra, hogy csak olyan anyagok kerüljenek bele, amelyeket az állatok hasznosítani tudnak.

Így ezek a tápok kizárólag természetes összetevőkből készültek, de ügyeltek a növényi és állati eredetű komponensek helyes arányára is. A kutyák alapvetően ragadozók, vagyis húsevők. Viszont vannak olyan növényi alapanyagok, amelyekre szükségük lehet. Ilyenek a rostok, egyes növényi fehérjék, vitaminok és ásványi elemek.

Ezek is mind megtalálhatóak a Happy Dog kutyatáp változataiban. Az sem mindegy ugyanis, hogy milyen idős a négylábú, hiszen egy kölyökkutyának teljesen másak az igényei, mint egy kifejlett állatnak. A Happy Dog kutyatáp változatai között, minden korosztálynak találhatunk megfelelő eledelt.