Ha nincs segítsége, hívjon minket!

Profi költöztetés

Profi költöztetés

Ritkán lehet olyan költöztető cégre lelni, amelyik nemcsak a munka oroszlánrészével birkózik meg, hanem az apróbb igazításokban is segít. Ne essen kétségbe, ha úgy érzi, hogy egymaga nem képes a bútorokat eltolni a megfelelő helyre.

Mi elpakoljuk, megoldjuk! Bátran jelezze kollégáinknak, hogy a szállításon túl igényelné azt is, hogy a bútorokat, szőnyegeket és egyéb tárgyakat az Ön által kiválasztott helyre tegyék. Ha csupán annyit szeretne, hogy a kiválasztott bútor a kijelölt szobába kerüljön, szintén könnyedén megoldható.

Viszont, ha konkrét elképzelése van arról, hogy mi hová kerüljön, akkor se habozzon szólni! A lefoglalt időre a munkatársak figyelme csak Önre irányul, csupán el kell mondania, hogy mit hová szeretne tenni és mindenben segítenek. Ezt a lehetőséget érdemes azoknak fontolóra venniük, akiknek nincs vagy nem lesz a költözés közben segítőjük, az egyedülállóknak, vagy akiknek az ideje nem engedi meg, hogy napokat a bútorok tologatásával töltsenek. Elpakoljuk, megoldjuk! A műveletek közben pedig fokozottan figyelünk arra, hogy semmi ne sérüljön meg.