Gyöngy nyaklánc a drága édesanyának

Gyöngy nyaklánc

Elmondható, hogy a hölgyek mindegyike kedveli a szép gyöngyökből előállított ékszereket. Így nem is tudnak ellenállni a gyöngy nyaklánc szépségének. Akár önmagát, akár az édesanyját, barátnőjét szeretné meglepni egy ilyen csodás darabbal, érdemes ellátogatnia a ragyogj.hu webáruházba.

Kifinomult, letisztult és nőiesen elegáns stílust képvisel a Swarovski kristályokból készített gyöngy nyaklánc. A gyöngyök közé fűzött fémdíszek allergiamentes anyagból készültek és ródium bevonattal vannak ellátva. Körben szépséges Swarovski kristályok vannak belefoglalva, amelyek különleges csillogást adnak a gyöngyöknek.

Erős és rugalmas damilra fűzték a gyöngyöket, úgyhogy nem kell attól félni, hogy egy óvatlan pillanatban elszakad és a gyöngyök elgurulnak. Ebben a gyöngy nyakláncban található gyöngyök színe fehér, halvány rózsaszín és púder rózsaszín. A nyaklánc hossza 50 cm, a gyöngy mérete pedig 8 mm. Egy ilyen gyöngy nyaklánc minden hölgy titkos álma, viszont ez az álom most beteljesülhet a már említett webáruház jóvoltából.