A gerincprotektor meghatározó szerepe

Véd a hátsérüléstől

A döntés a mi kezünkben van! A gerincprotektor viselésével sokkal nagyobb eséllyel fogjuk csökkenteni egy súlyos sérülés kockázatát. Ezért, amikor motoros ruházatot szeretnénk vásárolni, ennek az árát is kalkuláljuk bele a költségvetésbe! Minden bizonnyal nem fogjuk megbánni.

Az ördög nem alszik, de mi ennek ellenére is motorra pattanunk nap mint nap, hiszen olyan remek élményt nyújt a lábunk között tartani azt a rengeteg lóerőt, amit semmi más nem adhat vissza.

Ha már ennek nem tudunk ellenállni, de miért is állnánk, akkor legyünk előrelátóak a gerincprotektor viselésével! Persze gondoskodjunk a védőfelszerelésünk többi részéről is. Azzal nem segítünk magunkon, ha egyszer csak a térdvédő van rajtunk, máskor a sisak és néha ránk kerül a gerincprotektor is.

A saját testi épségünk érdekében, a motoros védőfelszerelést együtt érdemes használni, mert kivédhetetlen szituációban minket nem fog visszarántani a biztonsági öv. Egy gerincprotektor viselése vagy hanyagolása azonban meghatározhatja a hátralévő éveink mivoltát.