Gamer PC olcsón, legfeljebb használtan kapható

A modern számítógépes játékok nem futnak akármilyen PC-n vagy laptopon. Ha el is indulnak, nem fognak megfelelő játékélményt nyújtani, ezért nem érdemes átlagos gépekkel próbálkozni. Persze gamer PC olcsón nem igazán vehető, de aki ilyen célra akarja használni a berendezést, annak áldozatokat kell hoznia.

Ha mégis spórolni szeretne, akkor a használt példányok között kell szétnéznie, de csakis olyan helyeken, ahol garanciát vállalnak ezekre. Nem szabad, hogy elcsábítsa, ha egy használt gamer PC olcsón van eladásra kínálva, mert ha nem működik megfelelően vagy el sem indul, akkor az a viszonylag kisebb összeg is nagy kiadásnak fog számítani a végén.

Ugyanakkor, ha olyan cégtől vásárol, amelyik jótállást biztosít az általa értékesített használt termékekre, akkor mondhatni, hogy a gamer PC olcsón kerülhet a birtokába és még utólag sem kell ráfizessen a döntésére. Természetesen még mindig csak az új gamer számítógépekhez képest tud így olcsóbban hozzájutni a játékra tervezett PC-hez, mert az átlagos modellek közül sok úgy is kevesebbe kerülne ennél, hogy nemrég jött le a futószalagról.