A fertőtlenítő szappan helyes tárolása

Fertőtlenítő szappa

Ezeket a remek termékeket előszeretettel használják az éttermekben, a különböző gyárakban, az irodákban, illetve a háztartásokban is. Antimikrobális spektruma a baktericid és a fungicid. A fertőtlenítő szappan kézkímélő adalékot tartalmaz, ebből kifolyólag a gyakori alkalmazása során sem irritálja a bőrt.

Folyékony verziójának helyes használata a következő: juttasson 2-3 ml terméket az előre megnedvesített tenyérbe és egyenletesen oszlassa szét, dörzsölje, habosítsa a felületen! Behatási ideje 30 másodperc környezeti hőmérsékleten. A behatási idő eltelte után, a habot le kell öblíteni folyóvízzel.

A nedves kézfelületet meleg levegővel szárítsa meg, vagy ha ez nem lehetséges, használjon egyszer használatos papírtörölközőt! A fertőtlenítő szappan eredeti, bontatlan csomagolásban, hőtől, fagytól védve, hűvös helyen tartandó. Fontos, hogy az élelmiszerektől, az italomtól elkülönítve legyen tárolva. Helyes tárolás esetén, minőségét megőrzi 2 évig. A készítmény egyáltalán ne kerüljön a gyerekek kezébe.