Erre készülj, ha last minute utat tervezel Portugáliába!

Az akciós utazások mindig nagy kedvezménnyel járnak, így ha szeretnél pénzt megtakarítani a nyaralásodon, akkor érdemes a last minute utak közül válogatnod. Portugália gyönyörű partjain csodálatos pihenésre van lehetőség, és az Euro Travel utazási iroda ide is kínál kedvezőbb áron last minute utakat. Ez nyilván a többi last minute utazási ajánlat esetében is érvényes.

Ámulatba ejtő, páratlan szépségű helyek találhatóak Portugáliában, a legnépszerűbb úti cél Lisszabon és Madeira szigete. Ez utóbbi egy egészen egzotikus tájat varázsol elénk a szépséges partjaival és tengerparti magaslataival. Többek között, az Azori szigetekre kínál 8 napos last minute utazást az említett utazási iroda.

Ennek részleteiről mindent megtudhattok az eurotravel.hu weboldalon. Ugyancsak ezen a portálon lehet felvenni a kapcsolatot az iroda munkatársaival, akik készségesen segítenek a szállás lefoglalásában is. Madeira szigetét szintén választhatjátok úti célként, ami igazán jó ötlet, mert ez egy varázslatosan szép hely.

Madeira szépséges strandjai

Gyönyörű helyeken pihenhettek, ha ezt az úti célt választjátok, ráadásul anyagi szempontból is előnyös döntés. A Praia de Calheta homokos strand tulajdonképpen két részből áll, amik egymással szemben helyezkednek el. Ez a Madeira délnyugati partjánál lévő strand mesterséges, homokját Marokkóból szállították ide.

A sziget egyik legjobb és legtöbbet látogatott, fényképezett strandja a Seixal, ahol a turistákat elbűvöli a vulkanikus fekete homok, a kristálytiszta víz, a meredek sziklák, valamint a buja növényzet. A parton még egy kis vízesés is megcsodálható. Továbbá a Machico egy szép, aranyhomokos strand, félhold alakban.

Családoknak tökéletes választás lehet, ahol különféle programokat kínálnak, például delfin- és bálnalest. Nyilván, a gyerekkel utazók olyan úti célt keresnek, ahol a parton sekély a víz, hogy a kicsik is élvezhessék a lubickolás önfeledt örömét. Fontos még az ellátás is, hiszen úgy a gyerekek, mint a felnőttek szervezetének szüksége van a rendszeres étkezésre.

Portugáliai utak képekben

Az Euro Travel utazási iroda honlapján gyönyörű helyeket, szállásokat tekinthettek meg, válogathattok ezek közül. Elragadó szépségű tájak, építmények, amik minden kényelmet biztosítanak az odautazóknak. Madeira egyik legújabb és legvarázslatosabb kortárs stílusú szállodája a Pestana Promenade, amelyik közvetlen a parti sétány mellett, hatalmas medencével, fitneszközponttal, belső medencével, wellness szolgáltatásokkal várja az ellazulásra vágyó turistákat.

A szálloda pár lépésnyire található a Gavinas strandtól, a parti sétány és a Lido fürdőkomplexum közelében. Nagyszerű elhelyezkedésének köszönhetően, a legtöbb szobából mesés kilátás nyílik az Atlanti-óceánra. A szobákban a legapróbb részletekig mindenre odafigyeltek. Tehát a kilátás pazar, nagyon sok fény árad be a helyiségekbe, modern és kellemes hangulatot keltő a berendezés. Minden szempontból optimális ez a szálloda, ahol, természetesen az ellátás is minden igényt kielégítő. Ha gyönyörű helyen akartok nyaralni idén, akkor ne habozzatok!