Egy alu állvány változatosan használható

Alu állvány

Az ember mindig szeretett volna a magasba emelkedni, ezért épületeket és repülőket tervezett. Az épületek magas falait valamilyen módon vakolni, szigetelni és festeni kell.

Ezért látható minden építkezésen legalább egy alu állvány rendszer, ami biztonságosan teszi lehetővé, hogy a szakemberek a nagyobb magasságokban is dolgozhassanak. A vállalkozások mára felismerték, hogy nem feltétlenül éri meg saját állványzatot vásárolni, hiszen számos cég foglalkozik álu állvány bérbeadással. Tőlük csak minőségi, bevizsgált és folyamatosan karbantartott szerkezeteket lehet kedvező áron kölcsönözni. Az alu állvány számos előnyt képes felsorakoztatni, szemben az acélszerkezetekkel.

Elsősorban az alacsony súly, aminek révén a kezelhetőség, mozgatás és szállítás is sokkal könnyebb. A gyártók igyekeznek minél hatékonyabb és biztonságosabb kapcsolódási felületet képezni a különböző állványzati elemek között, a gyors összeszerelés érdekében. Így válik az alu állvány egyszerre könnyen kezelhető, praktikus és biztonságos építőipari eszközzé.