Döntsünk a környezetbarát A4 papír mellett!

A4 papír

Az internet korának beköszöntésével sokan hitték azt, hogy vége a papíralapú dokumentálásnak. Valójában nem tartottuk a lépést a technológiával és még mindig mindent kinyomtatva tárolunk, a biztonság kedvéért. Ennek nemcsak az lett az eredménye, hogy az A4 papír rendkívül gyorsan és nagytételben fogy, hanem az erdők hatalmas mennyiségben történő kivágása is, mert kell az alapanyag a gyártáshoz.

Szerencsére már van egy kis fény az alagút végén, ami a fák megmentését szolgálja és ez nem más, mint az újrahasznosítás. A4 papír is létezik ebben a változatban. A minősége kiváló és minden feladatra alkalmas (nyomtatás, fénymásolás). Már csak az kell, hogy megrendeljük és ezzel is hozzájáruljunk a környezettudatos élethez.

Akár irodában dolgozunk, akár az egyetem padját koptatjuk, netán csak szeretünk mindent lapra vetni, az A4 papír a rendelkezésünkre áll. A költséghatékony beszerzés érdekében, irány az irosz.hu oldal! Ha már itt járunk, akkor ismerjük meg a többi hasznos terméket, ami segíthet a különféle feladatok gyors és hatékony elvégzésében!