Derékövek speciális kialakítással

Ha valakinek egész nap a magasban kell dolgoznia, annak bizony nem mindegy, hogy milyen munkavédelmi felszereléssel indul reggel útnak. Az erős anyagú, okos kivitelezésű derékövek hozzájárulnak azok biztonságához, akik tetőn, építkezéseken vagy magas járműveken dolgoznak.

Vannak olyan munkahelyek, ahol a speciális öltözék, felszerelés nemcsak a kényelem szempontjából és az előírások betartása miatt fontos, hanem azért is, mert életet is menthetnek. Akik pedig a magasban dolgoznak, azoknak fokozottan kell ügyelniük arra, hogy semmiképpen ne legyen esély a zuhanásra. A derékövek segítségével a személy mozgásterét lehet beállítani, illetve korlátozni, tehát ezáltal csökkenthető az esetleges leesés veszélye és megakadályozható maga a mélybe zuhanás.

A shop.zebrekm.hu webáruházban a derékövek is széles választékban elérhetőek olyan világszinten ismert gyártók képviseletében, mint a Lanex, TopLock vagy Kratos. Ezek a termékek nemcsak kiemelkedő biztonságot nyújtanak a használójuknak, hanem kényelmes munkavégzést is.