Csipkés melltartó az esküvő napjára

Csipkés melltartó

A házasságkötés és az esküvő mindegyik újonnan alakuló család életében fontos lépésnek számít. Hosszas készülődés előzi meg a nagy napot ahhoz, hogy amikor eljön az ideje, akkor minden legalább hasonlítson a tökéleteshez. A mennyasszonyi ruha alatt lévő csipkés melltartó és harisnyakötő is alkalomhoz illő kell legyen, hogy alul-felül és kívül-belül tisztának, frissnek és késznek érezhesse magát az ara az esküvője napján.

Külön erre az alkalomra szoktak kiadni a fehérnemű tervező vállalkozások modelleket, amelyek különlegesek és nem mellesleg szépek. A díszesség és egyediség nem szabad, hogy a kényelem kárára menjen. Úgyhogy, ha Ön is a csipkés melltartó híve, akkor szánjon rá annyi időt, hogy kiválassza azt, ami pontosan megfelel az elvárásainak!

Lehet akármennyire tetszetős egy melltartó, ha a csipke itt-ott súrol, és nem illeszkedik pontosan. Akár már hónapokkal a jeles nap előtt meg lehet vásárolni azt, ami majd a ruha alatt díszíti a testet. Ugyanis a régi szokás szerint a házasságot az esküvő után „el szokták hálni”, vagyis az éjszaka elmúltával az alsóneműnek nagyobb szerepe lesz, mint a ruhának. Azt is figyelembe kell venni, hogy a legtöbb menyasszonyi ruhához pánt nélküli melltartó illik.

Hiszen ma már szinte mindegyik ruhának áttetsző a felsőrésze vagy egyáltalán nincs is és csak a mell vonalától indul. Egy pántos melltartó ez alá nem jó választás, hiszen teljesen visszássá teszi az egész összeállítást. Azonban nem mindegyik melltartó felel meg ilyenkor, amelyiknek levehető a pántja. Ha biztos tartást és kényelmet is szeretne, akkor olyant válasszon, amelyiken belül szilikon csíkok vannak felhelyezve.

Ez finoman tapad a bőrhöz és nem engedi le- illetve felcsúszni azt, még akkor sem ha sokat mozog benne valaki. Ez elég tartást ad, ezért nem kell egy-két számmal kisebb kerületű melltartót vásárolnia azért, hogy biztos legyen a dolgában. Ugyanis, ha a szilikonos pánt nélküli melltartó mindezeken felül még szorít is, akkor könnyen bevághat és egy idő után nagyon kényelmetlen, sőt, fájdalmas lehet.