Catania fine fonal moha-zöld árnyalatban

Catania fine fonal

Catania fine fonal

Ha ősszel vagy télen bemegyünk egy ruhaboltba, akkor könnyen lehangoló látványban lehet részünk. Ez arra vezethető vissza, hogy a legtöbb, ilyenkor kapható termék fekete vagy szürke színű.

Még jó, hogy a Catania Fine fonal segítségét igénybe véve, bármikor lehet élénk színben is egy-egy szép pulóvert készíteni. A fonalparadicsom.hu vásárlói imádják például a moha-zöld árnyalatot, hiszen ez egy igazán különleges szín.

Télen különösen nagy feltűnést lehet kelteni a Catania Fine fonal segítségével, hiszen a zöld ruhák viselői biztosan könnyen észrevehetőek lesznek a fekete szövettengerben. Sokan azonban azt kérdezik, hogy nem ciki a trendeknek ellenszegülni és élénk árnyalatokat viselni akkor, amikor éppen mindenki a fekete és a szürke színnel van elfoglalva.

A szakemberek szerint kár attól tartani, hogy bárki is negatív kritikát fogalmazna abban az esetben, ha a Catania Fine fonal moha-zöld árnyalatát viseljük magunkon télen. Inkább elismerő szavakra lehet számítani, hiszen igazán bátor az, aki mer a tömeg ellenében haladni és képes egy-egy olyan ruhadarabot felvenni, amelyik éppen teljesen szembemegy az aktuális trendekkel.