Budafoki pezsgő világhírnévre tett szert

Budafoki pezsgő

Manapság rengeteg vállalat tört világhírnévre. Persze azok is kicsiként kezdték és a folyamatos fejlődés során egyre több terméket, szolgáltatást voltak képesek létrehozni, ami a sikerhez vezetett. A hazánkban közismert Budafoki pezsgő szintén hosszan visszanyúló történettel rendelkezik, ami még a 19. században kezdődött. Ez szinte másfél évszázadot jelent, ami alatt bizony voltak mélyebb pontjai is a cégnek.

Főleg a 20. században, amikor a világháborúk eléggé megnehezítették a gyöngyöző ital elkészítését. Értelemszerűen, bizonyos időszakokban a Budafoki pezsgőt készítő gyárat szükséges volt bezárni. Azonban ez sohasem volt végleges, hiszen mindig képes volt megújulni és visszanyerni a dicsőségét.

Napjainkban pedig egy közismert cégről beszélhetünk, ami külföldre is elszállítja a híres magyar Budafoki pezsgőt. Arról nem is beszélve, hogy hazánkban piacvezető szerepet tölt be. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen minden magyar család az ünnepélyes eseményekre beszerez néhány üveggel, hogy kellőképpen megünnepeljék az örömöt.