A beszédes céges karácsonyi ajándék

Céges karácsonyi ajándék

Céges karácsonyi ajándék

A legtöbb vállalat nagy hangsúlyt fektet az ajándékozásra, különösen az ünnepek közeledtével. Mindezt nem hiába teszi, hiszen a céges karácsonyi ajándék egy lehetséges kommunikációs eszköz, amely által a vállalat megszólíthatja a munkatársakat, partnereket, ügyfeleket.

Egy céglogóval ellátott bögre, szatyor vagy kulcstartó a munkatársakban megerősítheti a közösségi érzést, csapatszellemet. Egy apró figyelmesség, mint amilyen a könyvjelző vagy bonbon, növelheti a törzsvásárlók lojalitását, illetve kiválthatja az új vásárlók szimpátiáját. A meglévő vagy lehetséges üzleti partner esetében is jó benyomást kelthet az emblémával ellátott szuvenír.

Árulkodó lehet nemcsak maga a kiválasztott céges karácsonyi ajándék, de annak színe, formája, alapanyaga, csomagolása, és a logó elhelyezési módja is számít. A cégen múlik, hogy mit akar közölni, illetve milyen üzenetet kíván kiemelni. Fontos hangsúlyozni, hogy a leglényegesebb döntés már akkor megszületett, amikor az ajándékozás mellett döntött. Anyagi befektetés, de megtérül.