Beépíthető hűtőszekrények hasznos funkciókkal

beépíthető hűtőszekrények

Beépíthető hűtőszekrények

Bizonyos esetben kifejezetten jól mutat, hogyha a háztartási berendezések kialakítása harmonizál a bútorok színével és formavilágával. Máskor jobb az előbbieket elrejteni, mivel így egy teljesen letisztult és elegáns hatást érhetünk el.

A beépíthető hűtőszekrények rejtve maradnak a konyhában, mégis fontos részét képezik az otthonunknak, hiszen ebben tárolhatjuk a különféle élelmiszereket, amelyek mindvégig frissek és ízletesek maradnak.

A Liebherr természetesen egy rendkívül színvonalas technológiát fejlesztett ki ennek érdekében. Manapság egy hűtőszekrénynek nem elég csak hűtenie, hiszen a különféle funkciók határozzák meg, hogy milyen kategóriába sorolható.

Nem nehéz kitalálni, hogy a Liebherr beépíthető hűtőszekrények a felsőkategória termékválasztékát bővítik. A BioCool technológia lehetővé teszi a páratartalom beállítását, hogy a zöldségek és gyümölcsök tovább maradjanak frissek. A NoFrost révén kiszorítják a párát, ezért nem kell a leolvasztásukkal fáradoznunk. Energiahatékonyság szempontjából is kiemelkedő helyezést érnek el.