Becsapódott az ajtó és Ön kint ragadt? Bosszús pillanatok következnek

A becsapott ajtó kinyitható

A becsapott ajtó kinyitható

Furcsa dolgok történhetnek meg az életben, még az is, hogy valaki reggeli előtt kimegy a postáért és mögötte becsapódik a bejárati ajtó, aminek következtében nem tud visszajutni a házba és ott áll tanácstalanul. Ilyenkor nem érdemes egy laikus segítségét igénybe venni, ugyanis a becsapott ajtó kinyitható, de nem mindegy, hogy milyen módszerrel, valamint szerszámokkal.

Egy jóindulatú, segítőkész, bár hozzá nem értő szomszéd vagy rokon több kárt csinálhat, mint amennyi hasznot. Helyette érdemes inkább egy felkészült, profi szakember segítségét igénybe venni, aki teljes szakértelemmel, anélkül, hogy a zárat vagy az ajtót megrongálná, be tudja juttatni a lakásába a bajba került embert.

Budapesten és környékén éjjel-nappal rendelkezésre áll a zarnyitas.eu weboldalon található szakemberekből álló gárda, akiket a következő telefonszámokon érhet el: 0670/237-74-71, illetve 0630/827-33-60. Ezek a szakemberek valódi profik, akik nemcsak a silány, semmitmondó zárakat, hanem a magas minőséget képviselő modelleket is képesek gondmentesen kinyitni.

Ugyanakkor idetartozik az is, hogy a betörések jelentős része sem azokban az ingatlanokban történik, ahol minőségi zár van az ajtón, tehát érdemes mindig a minőséget választani a biztonság érdekében. Az itt segítségül hívható szakemberek rendkívül korrekt áron dolgoznak, de azt tudni kell, hogy a végösszeget minden esetben az ajtó típusa határozza meg. Mivel az egyszerű zárral ellátott ajtó kinyitása lényegesen könnyebben és gyorsabban megy, így természetesen, hogy annak az ára is alacsonyabb.

Abban az esetben, ha egy biztonsági páncélajtót kell kinyitni, sokkal több munka van és ennek függvényében a munkadíj is emelkedik. Minden esetben, amikor valaki felhívja a szakembereket, bizonyos részleteket el kell mondania az adott ajtóról. Ha pontos információt kapnak, akkor az ár nem valószínű, hogy változni fog a helyszínen. Forduljon hát bizalommal ehhez a profi csapathoz, ha véletlenül kizárta magát vagy elveszítette a kulcsait és nem tud bejutni az otthonába!