Az univerzális csemperagasztó garantáltan jó választás

Univerzális csemperagasztó

Univerzális csemperagasztó

A különböző alapanyagú burkolócsempék eltérő ragasztóval rögzíthetőek a falra vagy a földre. Azonban, ha nem vagyunk jártasak a témakörben, akkor nem egyszerű a megfelelő csemperagasztó kiválasztása. Ha egyszerre vásároljuk meg a csempével, akkor kérhetünk segítséget az elárusítótól, de ha utólag szeretnénk beszerezni és nem tudjuk a burkoló pontos típusát, akkor nagy bonyodalmakat okozhat.

A csempe, ha nem a hozzáillő csemperagasztó segítségével kerül felhelyezésre, akkor nem lesz tartós, a falról lehullhat, a földön pedig mozogni kezd és egy rossz mozdulattól el is törhet. Amennyiben nem tudunk szakmai tanácsot kérni és mégis biztosra akarunk menni, akkor a legjobb, ha az univerzális csemperagasztó mellett döntünk, ami szinte minden típusú burkoló esetében alkalmazható.

Beszerzése már nemcsak szaküzletekből lehetséges, hanem a webáruházak szolgáltatásait is igénybe vehetjük, ahol nagyobb összegű rendelés esetén ingyenes házhozszállításban is részesülhetünk. Adja le rendelését 13 óra előtt a festekpalota.hu weboldalon és a kért terméket már másnap át is veheti!