Az Imagine társasjáték fejleszti a kreativitást

Imagine társasjáték

Minden társasjátékot kedvelő személy tudja, hogy a barátokkal, kedves ismerősökkel, rokonokkal töltött idő minőségét emeli a közös játék, de nemcsak a gyermekeknek. Az Imagine társasjáték 12 éven felülieknek lett kitalálva, fiúk és lányok egyaránt játszhatják és addig tart egy kör, amíg kedv van hozzá. A doboz 60 darab átlátszó kártyát, 65 darab feladvány kártyát és 35 darab zseton játékszabályt tartalmaz.

A soron következő játékos megpróbál úgy ügyeskedni a kártyákkal, hogy társai kitalálják mire gondol, felhasználhatja az összest, ha szüksége van rá. Arra vonatkozóan nincs szabály, hogy a kártyákat miként lehet helyezni, mert a játékos teljes szabadságot élvez.

Az Imagine társasjáték fejleszti a kreativitást, a fantáziát, a vizuális gondolkodást és a kommunikációs készséget, ráadásul mindezt szórakozás közben. Közösségformáló, megnevettet, megtanít csapatban dolgozni, nyerni és veszíteni, közös élményeket szül. Úgy igazi a móka, ha legalább 3 személy beszáll a játékba, de egyszerre akár 8 személy is játszhat.