A szórófejes üveg jól jön a háznál!

szórófejes üveg

Szórófejes üveg

A kifogyott ablaktisztító vagy fürdőszobai tisztító spray üvege újrahasznosítható, tehát semmiképp ne dobjuk ki! Ha házilag gyártjuk bele az utánpótlást, nemcsak a környezetet védjük, de a pénztárcánknak is kedvezünk. A szórófejes üveg sokféleképpen hasznosítható. Készíthetünk bele légfrissítőt, vízkőoldót, de akár növényvédő szert is!

Ha attól félünk, hogy az előzőleg benne lévő vegyi anyagoktól nem tudjuk megtisztítani, vásároljunk tiszta szórófejes üveget és készítsük abba. Több fenntarthatóságra törekvő webshop kínál különböző edényeket az otthon gyártott szerek tárolására. Ha csak természetes anyagokat használunk fel, nem ártunk vele az élővilágnak és saját bőrünkre sem lesz ártalmas, nem okoz irritációt.

Emellett jelentősen csökken a háztartásunk által termelt szemét mennyisége is, hiszen nem dobáljuk el folyton a műanyag flakonokat, egyszerűen csak újra megtöltjük. Ne feledje, a szórófejes üveg mindig jó a háznál! Átlátszó és színes kivitelben is kapható, válasszunk konyhánk vagy fürdőszobánk színeihez passzolót!