A sima bőr soha nem megy ki a divatból

A sima bőr soha nem megy ki a divatból

A sima bőr soha nem megy ki a divatból

A férfiaknál két alapvető irányzat van. Vannak, akik szeretik, ha mindig pedáns kinézetűek, frissen borotváltak és messziről lerí róluk, hogy adnak magukra. Valamint vannak, akik nem törődnek nagymértékben a külsőségekkel és azt tartják, hogy egy 1-2 napos borosta megerősíti a férfias kinézetüket.

A Philips borotvák a férfiak nagy hányadánál beváltak. Mint minden borotva esetében, a cél, hogy egyenletes, tökéletes vágást hozzanak létre. A Philips borotvák esetében azt lehet tapasztalni, hogy egyre jobban összpontosítanak arra, hogy szélsőséges helyzetekben is megállják a helyüket. A sima bőr érdekében a férfiak gyakran nagy áldozatokat tesznek. A hagyományos pengék nem egy alkalommal kapnak az arcbőrbe, de sajnos egyes villanyborotvák is legyalulják gyakran a kiálló pattanásokat, sebeket. Ezek a kellemetlen, apró sebek napokig nem gyógyulnak be, ennek ellenére másnap még borotválkozni kell. Ilyenkor nincs más megoldás, mint a jó minőségű Philips borotvák.

Azt tudni kell, hogy a Philips borotvákat is több kategóriába gyártják. Mint minden termékben itt is vannak kisebb teljesítményű, egyszerű megoldások. Ezeket a készülékeket a fiataloknak ajánlják, akiknek még puha a szakálluk. A markáns szakállaknak erősebb gépre van szükség. A Philips 12-es széria egy igazán bevált villanyborotva, amellyel garantált a sima borotválkozás azok számára is, akiknek sűrű, erős szakálluk van. A Philips borotvák szériái számokkal vannak jelölve, minél nagyobb a szám, annál erősebb motor van beépítve. A vágási technológia majdnem minden Philips villanyborotva esetében körkörös, mert bizonyítottan ez a módszer vált be a legjobban és ez tudja biztosítani a vágásmenetes borotválkozást is. Persze a hagyományos pengéről áttérve, egyszer meg kell tanulni vele dolgozni. Minden villanyborotvának megvannak az apró trükkjei. Például a nyaki részen a Philips borotvák csak egy bizonyos szögben vágnak igazán tökéletesen. Az ideális szög a nyakbőr formájától, a szakáll irányától, erősségétől is függhet, ezért ezt csak tapasztalatból lehet megismerni.