A primWater vízszűrő és a család

PrimWater vízszűrő

PrimWater vízszűrő

Számos súlyos betegség kialakulásában játszanak közre a szabadgyökök. Ezeknek a gyököknek a lekötésében az antioxidánsok segítenek. Az antioxidánsok megfelelő mennyiségű jelenléte a szervezetben a primWater vízszűrő által kialakítható az egész család számára.

A primWater vízszűrő antioxidánsokkal telítet vizet készít korlátlan mennyiségben. A berendezésen átfolyó víz, a benne lévő hegyi kristálynak köszönhetően, elektront vesz fel, így megfelelő minőségű víz kerül a poharakban. A csapból folyó vízben számos mikro-organizmusok, baktériumok, nehézfémek találhatóak,

amelyek károsan hathatnak a szervezetre. A vízszűrő segítségével ezektől a káros anyagoktól is megszabadulhatunk. Használata egyszerű, anyagi befektetésként is megéri, hiszen a továbbiakban nem kell ásványvízre költeni és környezetbarát is, a palackozott vizekkel szemben.

A primWater vízszűrő további fontos tulajdonsága az, hogy a szervezet számára lényeges ásványi anyagokat nem szűri ki a vízből. Az így nyert egészséges vizet fogyasztásra, főzésre és tisztálkodásra is korlátlan mennyiségben használhatja az egész család.