A közösségi oldalak és a versek

Versek a közösségi hálón

Versek a közösségi hálón

A közösségi oldalak rengeteg negatív visszhangot kapnak, hogy elveszik az lehetőséget a tartalmas időtöltéstől, a szociális készségeket nagyban lerombolják és a fiatalok önbizalmára is rossz hatással van. Azonban, aki akarja az tudja jóra is használni őket.

Nemcsak celebeket és hírhajhász médiaoldalakat követhetünk, hanem például versek olvasására is használhatjuk. Ha már a könyvek háttérbe is szorultak, de az internet és a közösségi hálónak köszönhetően, újra kapcsolatot teremthetünk a szépirodalommal, ami így modern köntösbe bújtatva még talán többlet értéket is hordoz magával.

Hiszen az, hogy a versek, még ilyen környezetben is fennmaradtak, léteznek, sőt, virágoznak, jelent valamit. Valami nagyot, emberfelettit, amit egy sztárvilágról szóló cikk nehezen tudna elérni is, nemhogy überelni. Szidhatjuk azokat az internetes eszközöket, amelyekért élnek, halnak fiatalok és idősek is egyaránt, de végül is csak arra lesz negatív hatással, aki engedi, a többiek ebben a környezetben is meg fogják találni a jót és a szépet.