A klasszikus bordásfal alapfelszerelés kellene legyen

Klasszikus bordásfal

Bár napjainkban elég sokat lehet hallani arról, hogy milyen fontos a rendszeres mozgás, mégis elég kevesen vannak, aki tényleg elegendő figyelmet fordít erre. Rengeteg olyan fiatalt, sőt, gyermeket lehet látni, akinek rossz a testtartása és gyenge a fizikuma.

Bár sokan csak legyintenek rá, hogy ez nem komoly probléma, valójában fontos lenne foglalkozni vele. A klasszikus bordásfal nemcsak hagyományos tornaszernek tekinthető, hanem kiválóan alkalmas arra is, hogy erősítő gyakorlatokat végezzenek a segítségével. Bár egyes iskolákból hiányzik ez az eszköz, tulajdonképpen alapfelszerelés kellene legyen mindenütt. Nagyon sokféle gyakorlatot lehet a segítségével végezni. Egy ügyes testnevelés tanár úgy tudja ezeket variálni, hogy a diákoknak is érdekes legyen és szívesen kövessék az edzéstervet.

Persze otthonra szintén beszerezhető klasszikus bordásfal, így a mindennapok részévé is válhat. Aki rendszeresen végez gyakorlatokat rajta, az érezheti egy idő után azt, hogy fizikailag erősebbé, ellenállóbbá válik.