Vásárlás

A dual SIM mobil számos előnye

Praktikus használhatóság

Végre itt van kettő az egyben és nem kell egyszerre több telefonnal zsonglőrködni a zsúfolt mindennapokban. A dual SIM mobil mindent megkönnyít, amit eddig csak két telefonnal egyszerre lehetett megoldani.

Ha van egy okosóránk, mellette még egy okoskarkötőnk és ehhez hozzájön két telefon két különböző szolgáltatótól, akkor nemhogy egyszerűbb lesz a dolgunk, hanem egyre csak bonyolultabb. Valamelyik mindig merülőben lesz, mindig csipog, rezeg, csörög.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Kiválóan fektethető a PE cső

Könnyen méretre vágható PE csövek

A csepegtető és öntözőrendszerek kialakításához olyan anyagból készült alkotóelemekre van szükség, amelyekkel könnyű dolgozni, és ellenállónak számítanak. Ilyen a PE cső, amely hajlékony és jól bírja a víznyomást, ami lehet akár 3,2 bar is.

Gondoskodjunk róla, hogy megfelelően lemérjük a szükséges PE cső hosszúságát, amit aztán kedvünkre feldarabolhatunk, akkorákra, amekkorákra szükségünk van. Figyeljünk rá, hogy megfelelően vezessük a rendszer kialakításakor, mert ezen fog múlni, hogy milyen mértékben jut el a víz a megfelelő helyre.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Autószállítás Németországból egyszerűen és olcsón

Autószállítás Németországból

Balesetek az embert sajnos bárhol érhetik, így külföldön is. Megtörténhet, hogy az autó olyan rossz műszaki állapotba kerül, hogy azt sehogy nem lehet hazavezetni. Az autószállítás Németországból vagy más külföldi országból is megoldható az Autómentés 112 szakembereivel.

Ezt a szolgáltatást nemcsak ilyen szomorú esetekben lehet igénybe venni. A német autógyártás világhírű, autóik megbízhatóak, biztonságosak, szépek. Ha valaki onnan szeretne új autót venni, tudnia kell, hogy azt haza kell hozatni. Az autószállítás Németországból nem jár semmilyen különösebb bürokráciával, az a fontos, hogy az autó papírjai legyenek rendben, de ez itthon is elvárás. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

LEGO Friends csajos építőkocka rajongóknak

LEGO Friends

Az építőkockázás szeretete nem köthető korhoz vagy nemhez. Kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt szívesen merülnek el az alkotás örömeibe. Ennek ellenére, a LEGO tervezői úgy gondolták, hogy szükség van néhány olyan készletre, ami direkt a lányoknak szól, hiszen a számos autós, tűzoltós, rendőrős és munkagépes szett inkább a fiúknak kedvez.

A LEGO Friends meghozta a várt reményeket, hiszen az apró hölgyek azonnal beleszerettek a téma fő karaktereibe, akik nem mások, mint Olivia, Mia, Andrea, Emma és Stephanie. Ezen öt szereplő köré épülnek a LEGO Friends építőjátékok, amelyek között csajos házak, üdülőhelyek, játszótér, vidámpark, vendéglátóegységek, sportközpont is megtalálható. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A fertőtlenítő szappan helyes tárolása

Fertőtlenítő szappa

Ezeket a remek termékeket előszeretettel használják az éttermekben, a különböző gyárakban, az irodákban, illetve a háztartásokban is. Antimikrobális spektruma a baktericid és a fungicid. A fertőtlenítő szappan kézkímélő adalékot tartalmaz, ebből kifolyólag a gyakori alkalmazása során sem irritálja a bőrt.

Folyékony verziójának helyes használata a következő: juttasson 2-3 ml terméket az előre megnedvesített tenyérbe és egyenletesen oszlassa szét, dörzsölje, habosítsa a felületen! Behatási ideje 30 másodperc környezeti hőmérsékleten. A behatási idő eltelte után, a habot le kell öblíteni folyóvízzel. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Nagyszerű álmennyezeti lámpa megoldások

Álmennyezeti lámpa

Ha valaki álmennyezetet szeretne kiépíttetni, akkor azzal is számolnia kell, hogy a villanyhálózatban módosításokra lesz szükség. Sőt, nemcsak magát a hálózatot kell megváltoztatni, hanem az eddig használatos fényforrások helyett is álmennyezeti lámpa kell felkerüljön.

Egy normál lámpa nem szerelhető fel álmennyezetre, mert más a felfogatása és általában nehezebb is annál, mint amit egy panelekből álló plafon elbír. Szerencsére álmennyezeti lámpa rengeteg típusban kapható, így a csere nem okozhat problémát. Nagyon változatos megoldásokat tesz lehetővé, így ahol kiváló fényviszonyokat lehet biztosítani és ahol hangulatvilágításra lenne szükség, az is egyszerűen megoldható. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A koraszülött cumi használati utasításai

Koraszülött cumi

Néha egy-egy baba korábban érkezik a világra, mint ahogyan az orvosok kiszámolták. Ilyen esetekben az orvosoknak, ápolóknak és az édesanyának is jobban oda kell figyelni a picire. Természetesen, mivel hamarabb jött a világra, a súlya is kisebb és bizonyos izmai vagy szervei nincsenek kellőképpen kifejlődve, mint a 9 hónapra született babáknál.

A koraszülött cumi gyártói mindezt nagyon jól tudják, ezért a fejlesztés során mindent megtettek, hogy a pici biztonság-, és komfortérzetét elősegítsék. Tulajdonképpen a koraszülött cumi a gyerek ujjának azt a méretét és formáját mintázza, amit ő az édesanya hasában megszokott. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Étkező sarokgarnitúra, a családi étkezések helyszíne

Étkező sarokgarnitúra

Sok lakásban olyan kicsi a konyha, hogy nem is alakítanak ki egy étkező részt, hanem inkább a konyhapulton fogyasztják el az ételeket. Azonban ez csak nagyon szélsőséges esetekben lehet jó döntés, mert egy családnak mindenképpen szüksége van az együtt elfogyasztott reggeli vagy vacsora elfogyasztásának varázsára.

Egy étkező sarokgarnitúra igen helytakarékos megoldást kínál arra, hogy a családtagok egy asztal köré gyűlhessenek és megosszák egymással a napi élményeiket. Nagyon sokan csak ezen alkalmakkal találkoznak a gyerekeikkel, szüleikkel, ezért fontos megteremteni a lehetőséget a közös étkezésre. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A csíráztató tál használatának szabályai

Csíráztató tál

Az egészséges étrend ismertetőjegye a változatosság, ezért nem hiányozhat belőle a zöldség, a gyümölcs, a hús, a lassan felszívódó szénhidrát és a fehérje sem. Továbbá, olyan különlegességekkel is érdemes kísérletezni, mint a különböző csírák, amelyek nemcsak egészségesek, hanem finomak is.

Ezek a finom falatok csíráztató tál segítségével otthon is előállíthatóak, ugyanis nincs másra szükség, mint magokra és vízre. Megoldható egy befőttes üveggel is, de ekkor megfelelő szellőzést kell biztosítani és az edényt is fertőtleníteni kell. A csíráztató tál ára pedig olyan csekély, hogy igazán nem éri meg házi megoldásokkal bajlódni. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Társasjáték rendelés a „barátságos” shopból

Társasjáték rendelés

A tévézés, számítógépezés, keresztrejtvényfejtés mind-mind jó időtöltés, azonban néha kell valami olyan kikapcsolódás is, amit párunkkal, a gyermekekkel vagy éppen barátainkkal végezhetünk. Ha nincs otthon valami jó játék, akkor jön szóba a társasjáték rendelés.

A rendelés nem időigényes, és ha a keresést a lehető legjobban leegyszerűsítették, akkor hamar megtaláljuk az ízlésünknek megfelelő játékot. Az okosjatek.hu webáruház keresőbarát kialakítása valóban megkönnyíti a vásárló dolgát, a termékleírásból pedig mindent megtudhatunk a kiszemelt játékról. Egy kattintás ide a folytatáshoz....